00,0 €
Spôsoby dodania
Prepravca3.90 €
Osobný odber BrnoZadarmo
Doprava zadarmo od 30 €

Jesenné novinky z Ledka

Svietidlá Králův Dvůr a.s. sú partnerom Philips Česká republika od roku 2010. liadku sa zameriava výhradne na úsporné svietidlá. Vyberáme pre vás ich najžiarivejšie novinky, ktoré by nemali uniknúť vašej pozornosti.

Svietidlá Králův Dvůr a.s. sú partnerom Philips Česká republika od roku 2010. Ledko sa môže pochváliť unikátnym riešením predaja osvetlenia a zameriava sa výhradne na úsporné svietidlá. Vyberáme pre vás ich najžiarivejšie novinky, ktoré by nemali uniknúť vašej pozornosti. 

Plastové svetlá s dreveným dizajnom

Plast sa pri výrobe svetiel používa momentálne veľmi často. Ide o kvalitný materiál, ktorý má dlhú životnosť. Dizajnéri u nových produktov siahli po hrejivom vzhľade dreva. Na prvý pohľad nespoznáte, že sa nejedná o drevené svetlá. Až keď sa pozriete detailne zistíte, že ide skutočne o plast
K dispozícii je hneď niekoľko odtieňov, z ktorých si môžete vybrať - svetlý "béžový", hnedý a s nádychom mahagónu. 

Kovové vintage lustre pre moderný interiér

Ďalšie novinky sú rovnako vydarené. Jedná sa o kovové závesné svetlá s retro nádychom. Vďaka nim nezískate iba kvalitné osvetlenie, ale zaobstaráte si tak navyše dekoratívny prvok. Krásne sa budú vynímať v jedálni a kuchyni, zavesiť si ich ale môžete aj do obývacej izby alebo spálne. 

Elegantné stropné a nástenné svetlá - bielu alebo čiernu?

Kov v spojení s plastom, LED zdroj a dizajnové prevedenie. Presne to sú nové svetlá od Ledka, ktoré vás iste zaujmú. Tento typ osvetlenia sa navyše hodíaj do kancelárií alebo ako osvetlenie do moderných obchodov

Ledko osvětlení lustry Ledko plastové světla s dekorem dřeva

 

Sme priami dovozcovia renomovaných značiek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všetky značky