00,0 €
Spôsoby dodania
Prepravca3.90 €
Osobný odber BrnoZadarmo
Doprava zadarmo od 30 €

Aké svetlá nájdete na predajni v Brne?

Viete, že okrem e-shopu si svetlo môžete vybrať aj na našej predajni v Brne? V našom showroome na Křenovej ulici pre vás máme takmer 1 000 svietidiel, ktoré si môžete ohmatať a prezrieť na vlastné oči. 

Viete, že okrem e-shopu si svetlo môžete vybrať aj na našej predajni v Brne? V našom showroome na Křenovej ulici pre vás máme takmer 1 000 svietidiel, ktoré si môžete ohmatať a prezrieť na vlastné oči.

Dekolamp_prodejna_v_brne


Svetlá na predajňu pre vás starostlivo vyberáme. Vždy tu môžete vidieť najmenej 1 000 rôznych druhov svietidiel z našej ponuky. A podľa akého kľúča volíme to, čo bude u nás na predajni? Spýtali sme sa našich predajcov, ako to s výberom svetiel u nás je a čo všetko v Brne nájdete.

Od obývačky cez záhradu

     Prodejna_dekolamp_venkovky   

"Snažíme sa, aby tu bolo od všetkého niečo." Hovorí predajca a technik Jiří. "Máme tu panel s kúpeľňovými svetlami, vonkajšími svietidlami a tiež inteligentný kútik, kde si môžu zákazníci vyskúšať, akú funkciu môžu moderné chytré svetlá mať. Najmä sú to značky Immax a Philips Hue, ktoré sú teraz veľmi žiadané. "Práve v kútiku s inteligentnými svietidlami je Jiří ako doma. Okrem detailných informácií o inštaláciách svetiel a ich technických detailoch s vami rád prekonzultuje aj možnosti a využitie smart svietidiel. Pokiaľ k nám zavítate, môžete si za jeho asistencie vyskúšať zhasínanie a rozsvietenie svietidiel pomocou hlasového asistenta, ovládanie farieb alebo intenzity osvetlenia pomocou aplikácie v tablete alebo rôzne svetelné režimy, ktoré svetlá ponúkajú. 

Priestor pre dizajn...

     designova_svitidla_prodjena_dekolamp   

Okrem moderných "smart vychytávok" je na predajni aj priestor pre svetlá, ktorých hlavnou funkciou je to, že sú skrátka a jednoducho krásne. Ako uvádza Jirkova kolegyňa Tereza: "Na predajňu vyberáme svetlá, po ktorých je veľký dopyt, a tiež tie svetlá, ktoré sa nám najviac páčia."
Podľa nej je dizajnové svetlá často nutné vidieť na vlastné oči. "Často volíme svetlá z nových kolekcií medzi ktorými nájdete aj veľmi extravagantné kúsky. Je dôležité, aby si ich zákazníci mohli prezrieť na vlastné oči. Niektoré svietidlá totiž na webe nevyzerajú tak zaujímavo, ako keď ich potom vidíte v priestore. "

...aj pre praktické svetlá

Prodejna_dekolamp    Prodejna_dekolamp_vyprodej


Na predajni okrem toho nájdete aj bežné svetlá so širokými možnosťami využitia. Či už sa jedná o klasické lustre do kuchyne, obývačky či chodby alebo o praktické svetlá do dielne či kancelárie. Samozrejme nesmie tu chýbať ani ponuka detských lampičiek a svietidiel. Svetlá do bytu či domu je možné zaobstarať aj veľmi lacno. Obzvlášť, ak zavítate do kútika výpredajov, ktorý na predajni tiež nájdete. "Ponúkame tu posledné kusy zo sérií alebo svetlá, ktoré sú na predajni už dlho. Nahrádzame ich potom novými kúskami. "Upozorňuje Tereza na možnosť, ako môžu zákazníci ušetriť peniaze.
A veľkou výhodou je, že tie najžiadanejšie svetlá máme skladom. Z obchodu si ich teda rovno môžete odviezť priamo k vám domov!

Niektoré veci je lepšie vidieť na vlastné oči

    Prodejna_dekolamp_zarovky

Ďalšie dôvody, prečo si tiež zákazníci chcú svetlá prezrieť, sú rýdzo praktické - údržba a veľkosť. "Zákazníci často potrebujú vidieť materiál, z ktorého je svetlo vyrobené a tiež chcú zistiť, ako je veľké a vidieť ho v priestore," dodáva odborná poradkyňa Iva. "Ľudia si tiež chcú zistiť viac informácií o žiarovkách. Zaujíma ich svietivosť a aká je farba svetla. To si síce na webe prečítajú, ale zaujíma ich, ako to vyzerá v realite a od toho sme tu my. "Žiaroviek naozaj nájdete na predajni veľké množstvo, a to ako klasických úsporných LED, tak aj dizajnové kúsky ako sú žiarovky s filamentovým vláknom alebo napríklad obrie žiarovky dekoračné.

Buďte v obraze!

Prodejna_svitidel_dekolamp

Svetlá, ktoré sú vystavené na predajni tiež často meníme a dopĺňame horúcimi novinkami z aktuálnych kolekcií. Ak sa teda chystáte k nám na návštevu, buďte si istí, že u nás nájdete to najmodernejšie, čo aktuálne trendy prinášajú. Okrem toho, že tu načerpáte inšpiráciu vám naši predajcovia radi poradia s inštaláciou a odporučia vám napríklad vhodnú žiarovku či iné príslušenstvo.

Prídete na návštevu?

 <<< Otváraciu dobu a viac informácií ohľadom predajne nájdete tu >>>


 

Sme priami dovozcovia renomovaných značiek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všetky značky