00,0 €
Spôsoby dodania
Prepravca3.90 €
Osobný odber BrnoZadarmo
Doprava zadarmo od 30 €

Dekolamp v úplne novom svetle - navštívte náš nový showroom so svietidlami v centre Brna

Náš nový showroom v centre Brna je otvorený a pripravený splniť všetky vaše očakávania pri výbere všetkého domáceho osvetlenia. Ste rovnako nadšení ako my?

Konkrétne nás nájdete na adrese:

Křenová 409/52

602 00 Brno

Dokončovacie práce máme za sebou. Nový showroom je otvorený! Pozrite sa s nami aspoň na malú ochutnávku toho, čo sme pre vás toľko mesiacov usilovne chystali.
 

Na čo sa môžete tešiť?

Je toho naozaj veľa, ale predovšetkým sa tešte na nové, oveľa väčšie priestory, kde konečne uvidíte veľkú časť nášho sortimentu v reálnej podobe.

Väčšina svietidiel od nemeckej značky Trio

Vďaka mimoriadne dobrým vzťahom s jedným z našich kľúčových dodávateľov pre vás v novom showroome máme pripravenú drvivú väčšinu svietidiel od nemeckého výrobcu Trio. Značka je preslávená vysokou kvalitou spracovania i nápaditým dizajnom svojich produktov, ktoré si nájdu miesto v každom interiéri aj exteriéri. Tešiť sa môžete napríklad na nespočetné množstvo závesných lustrov, prisadených stropných svietidiel, stolných aj stojacích lámp či nástenného osvetlenia. A to všetko si budete môcť doslova reálne ohmatať priamo v nových priestoroch Dekolampu. Okamžite si tak ujasníte, ktoré svetlo sa bude najlepšie hodiť do vášho domova.
 

To najlepšie z inteligentného osvetlenia Philips Hue

Aj náš holandský partner, spoločnosť Philips, nás pravidelne zásobuje novinkami zo sveta inteligentných svietidiel s označením Hue. Do nového showroomu nám tak exkluzívne poskytol výber toho najlepšieho, čo môže súčasný európsky trh inteligentného osvetlenia ponúknuť. Čaká na vás model kompletného inteligentného domčeka, kde si budete môcť reálne prezrieť, ako môže inteligentné osvetlenie vyzerať nielen v jednotlivých miestnostiach, ale aj vonku. Na vlastnej koži sa tak presvedčíte, aké sú možnosti tohto jedinečného osvetlenia a sami si vyskúšate, aké ľahké a intuitívne je ovládanie inteligentných svetiel, ktoré vdýchnu vášmu domovu úplne nový život.

Luxus, prestíž a oslňujúci lesk osvetlenia Ideal Lux

Aj tak by sa dali stručne charakterizovať hlavné rysy tohto výrobcu luxusného osvetlenia z Talianska. Na vlastné oči uvidíte veľkolepé lustre, ktoré sú určené pre vycibrený vkus aj tých najnáročnejších zákazníkov vrátane naozajstných znalcov umenia, ladných tvarov a skutočnej talianskej elegancie.

 

Tím skúsených špecialistov a profesionálny servis

Vďaka profesionálnemu personálu vám dokážeme priamo na mieste poskytnúť konzultácie vrátane kompletného individuálneho návrhu osvetlenia presne pre vás a vašu domácnosť.

Pokiaľ vám navyše niektoré svietidlo padne do oka, nemusíte s objednávkou čakať až domov. Vďaka samoobslužným objednávkovým terminálom si budete môcť svoje vysnívané osvetlenie vybrať a objednať priamo u nás a nechať si ho zaslať buď k vám domov, alebo osobne vyzdvihnúť na adrese nášho showroomu.   

   

Aby ste sa tu cítili čo možno najpríjemnejšie, máme pre vás pripravené aj drobné občerstvenie na čele s výbornou kávou. Dúfame, že si k ná nájdete cestu čo najskôr, chystáme toho pre vás totiž ešte oveľa a oveľa viac.

Tešíme sa na vás.

Tím Dekolamp

Sme priami dovozcovia renomovaných značiek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všetky značky