00,0 €
Spôsoby dodania
Prepravca3.90 €
Osobný odber BrnoZadarmo
Doprava zadarmo od 30 €

Farba roku 2020 je Classic Blue. Privítajte ju u vás doma!

Farba roku 2020 je modrá farba s označením 19-4052 Classic Blue. Buďte in a prineste ju aj k vám domov!

Čučoriedky, priezračná hladina mora či obloha za jasného dňa majú jedno spoločné. Všetky tieto veci spája sýto modrá farba, ktorá v nás vyvoláva príjemné pocity. A aj z tohto dôvodu sa klasická modrá farba s kódovým označením 19-4052 Classic Blue stala symbolom nadchádzajúceho roka 2020. A my vám prinášame ponuku svietidiel, ktoré sa rovnako ako nový rok nesú v tónoch modrej farby. Ak budete chcieť nasledovať celosvetové trendy a premýšľať nad novým svietidlom, nie je na čo čakať!

Modrá je dobrá 

Klasická modrá farba patrí medzi najobľúbenejšie farby na svete. Je ukľudňujúca, dôveryhodná a dodáva nádej. Modrá nepatrí medzi farby vyvolávajúce kontroverziu a preto ju milujú miliony ľudí po celom svete.  Ako každý rok aj tento rok farbu vybrala firma Pantone, ktorú preslávil práve systém farieb a farebných vzorníkov.
farba roka 2020.png

Farba roku sa vyhlasuje každoročne a vyberá ju odborná komisia. Farba so sebou vždy nesie posolstvo, ktoré reaguje na aktuálnu svetovú politickú, ekonomickú a ekologickú situáciu.
Nadchádzajúci rok, ako začiatok nového desaťročia, charakterizuje krok do neznáma. Farba odkazuje k farbe oblohy či k farbe morskej hlbiny, ktorá toho veľa skrývá, ale aj napriek tomu, pohľad na ňu nie je desivý, skôr fascinujúci. Farba v modrom odtieni spája ľudí a prináša vieru v ľudstvo.
Svietidlá v modrej farbe sa hodia do interiérov zariadených tón v tóne, teda do kombinácie modrých odtieňov alebo do domácností, kde prevláda jedna neutrálna farba ako napríklad biela či sivá. Modrý luster či modrá lampa môžu vytvárať výrazný akcent, ktorý dodá celému interiéru šťávu. Aj napriek tomu, že sa modrá farba radí k chladným odtieňom, nemusíte mať z jej použitia v domácnosti strach. Teplo a útulnosť môžete dodať vhodne zvolenými doplnkami ako sú napríklad huňaté deky, vankúše či koberce s vyšším chlpom.

Nech sa vám v novom roku darí a nech vám modrá farba prinesie do života kľud a pohodu!



 

Produkty k článku:

doprava ZADARMOzávesné svietidlo - luster Lucide ISLA 1x40W E14Záruka 3 rokyzávesné svietidlo - luster Lucide ISLA 1x40W E14Kód: L344002968
Skladom na centrále (5-10 dní)
50,0 € s DPH
Hĺbka [mm] 290Priemer [mm] 290Šírka [mm] 290Výška [mm] max. 1220, min. 320

Sme priami dovozcovia renomovaných značiek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všetky značky