00,0 €
Spôsoby dodania
Prepravca3.90 €
Osobný odber BrnoZadarmo
Doprava zadarmo od 30 €

Vianočné doručenie a otváracia doba showroomu v Brne

Zistite do kedy garantujeme doručenie pod stromček, kedy budeme expedovať prvé objednávky po sviatkoch a kedy si k nám do showroomu môžete tento rok naposledy zájsť nechať navrhnúť svietidlá.

Garantujeme dodanie do Vianoc!

Pokiaľ si chcete byť istí tým, že vaše objednávky dorazia včas pod vianočný stromček, objednávajte najneskôr do 12:00 v pondelok 18. decembra. Do tohto dátumu garantujeme dodanie všetkých objednávok obsahujúcich iba tovar skladom v našom sklade v Malackách. Pokiaľ máte v objednávke aj nejaký tovar, ktorý skladom v Malackách nie je, napíšte nám na info@dekolamp.sk a radi sa Vami dohodneme na rozdelenej expedícii.
Tip: Informáciu o skladových zásobách nájdete v detaile produktu kliknutím na "dostupnosť na predajniach".


Skladom na centrále? Dáme vám vedieť!

Pokiaľ sa rozhodnete pre tovar skladom na našej centrále, buďte si vedomí predĺženej dodacej doby. Tovar označený ako skladom na centrále bude doručený v rozmedzí 14-30 dní od objednania. Konkrétny predpokladaný dátum expedície vašej objednávky vám radi oznámime emailom po potvrdení objednávky.

Vianočná otváracia doba showroomu v Brne

Pre tých, ktorí preferujú osobný nákupný zážitok a individuálny návrh osvetlenia priamo pre svoj interiér, máme otvorené až do 22. decembra vrátane v našom showroome v Brne. Poslednú tohtoročnú návštevu showroomu naplánujte teda najneskôr na 22. decembra, na vašu ďalšiu návštevu sa budeme tešiť už v novom roku a to hneď 2. januára 2024!

Na záver by sme vám radi poďakovali za vašu priazeň a dôveru. Prajeme vám krásne a pokojné vianočné sviatky strávené s blízkymi. Nech je váš domov naplnený teplom, láskou a úžasným svetlom, ktoré si zaslúžite.

S láskou, Tím dekolamp.sk

Sme priami dovozcovia renomovaných značiek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všetky značky