00,0 €
Spôsoby dodania
Prepravca3.90 €
Osobný odber BrnoZadarmo
Doprava zadarmo od 30 €

10 najpredávanejších vonkajších svietidiel za rok 2019

Viete aké produkty si naši zákazníci najviac obľúbili v roku 2019? My to vieme a preto vám prinášame TOP 10 zhrnutie toho, aké svetlá mali najväčší úspech. Možno už niektoré z nich máte doma alebo sa článkom môžete inšpirovať.

Viete aké produkty si naši zákazníci najviac obľúbili v roku 2019? My to vieme a preto vám prinášame TOP 10 zhrnutie toho, aké svetlá mali najväčší úspech. Možno už niektoré z nich máte doma alebo sa článkom môžete inšpirovať.

1) Vonkajšie nástenné svietidlo Palermo

Nástenná lampa Palermo od značky Philips by mohla niesť druhé meno nesmrteľná klasika. Lampa v dizajne bronzovej patiny má klasický vzhľad a je obľúbeným doplnkom romantických zákutí, terás, altánkov, ale využitie nájde aj ako osvetlenie vstupných dverí do domu či osvetlenie prístupového chodníčku. Dôvodom, prečo je svetlo Palermo u zákazníkov tak obľúbené, je určite aj jeho príjemná cena.
Philips_lampa_palermo


2) Vonkajšie nástenné svietidlo Bustan

Moderné, elegantné a dizajnové - to je nástenné svietidlo Bustan od značky Philips. Ak hľadáte kvalitné osvetlenie, ktoré sa hodí k novostavbe, potom je lampa Bustan tou správnou voľbou. Vďaka integrovanému LED zdroju a kvalitným materiálom je zaručená dlhá životnosť svietidla. V rovnakom dizajne nástenného svietidla Bustan si môžete zaobstarať aj nástenné svietidlo s pohybovým čidlom či stojací záhradný stĺpik.
Nastenne_svitidlo_bustan

 
3) Vonkajšie nástenné svietidlo Damascus

Jednoduchý industriálny štýl nástennej lampy Damascus od holandskej firmy Philips je veľmi obľúbený pre svoje univerzálne použitie. Hodí sa k novostavbám aj na fasádu starších domov. Vzhľad s jemnou patinou dáva lampe zaujímavý retro nádych. Svietidlo Damascus sa tiež môže pochváliť veľmi priaznivou cenou.
Philips_damascus


4) Vonkajšie nástenné svietidlo June

Na štvrtom mieste je opäť vonkajšie nástenné svietidlo. Ide o zaguľatenú nástennú lampu June od značky Philips. Vybrať si môžete či váš dom ozdobí nástenné svietidlo s pohybovým čidlom alebo klasické svietidlo bez snímača. Prevedenie v šedej a v antracitovej farbe je elegantné a hodí sa kamkoľvek.
Philips_svitidlo_june


5) Vonkajšie nástenné svietidlo Creek

Tvar lucerny inšpiruje aj súčasných dizajnérov svietidiel. Veľmi obľúbená sú aj vonkajšie svetlá v tvare lucerny. Svietidlo Creek od značky Philips v čiernej farbe je ideálnym riešením pre osvetlenie chodníkov, príjazdových ciest či vchodových dverí. Svietidlo je dostupné aj v bielom prevedení, ktoré má rovnako univerzálne použitie. Stavte na klasiku a kúpte si nástennú lampu Creek.
Philips_venkovni_svitidlo_creek


6) Vonkajší stĺpik Utrecht

Absolútnym hitom je elegantný záhradný stĺpik Utrecht od značky Philips. Kombináciá nerezu a matného plastového tienidla pozdvihne vašu záhradu na úplne novú úroveň. Vyšperkujte vašu záhradu sériou svietidiel Utrecht. V ponuke sú stĺpiky dvoch veľkosti a taktiež nástenné svietidlá a to s čidlom alebo bez neho.
Philips_sloupek_utrecht


7) Vonkajšie nástenné svietidlo Border

Okrem toho že je nástenné svietidlo Border krásne, je navyše aj užitočné. Minimalistický dizajn svietidla sa bude skvele vynímať na moderných stavbách a pohybové čidlo zaznamená akýkoľvek pohyb. Nebudete musieť v tme hľadať vypínač a tiež vám svetlo s čidlom môže pomoc ochrániť vašu nehnuteľnosť pred neželanými hosťami.
Philips_svitidlo_border



8) Vonkajšie nástenné svietidlo s pohybovým čidlom Creek

Svietidlá Creek sú naozaj veľmi populárne. Na piatom mieste najpredávanejších výrobkov sa umiestnilo svetlo bez pohybového snímača a na ôsmom mieste je svietidlo s pohybovým čidlom. Pri oboch je zrejmá inšpirácia tvarom klasickej lucerny. Svietidlo Creek je tiež dostupné v bielej farbe a okrem nástenného svetla si môžete zaobstarať aj svetlo závesné.
Philips_Creek_s_cidlem


9) Vonkajšie nástenné svietidlo Bridge

Nástenné svietidlo Bridge prekvapí nielen svojím futuristickým dizajnom, ale aj skvelou cenou. Ako u všetkých produktov značky Philips aj tu je zaručená perfektná kvalita. Jednoduché kontrastné linky dávajú svetlu jasný jednoduchý a signifikantný tvar. Hodí sa nielen na fasádu domu, ale tiež do altánku či na terasu. Z rodinky svietidiel Bridge si tiež môžete zaobstarať aj nástenné svietidlo s pohybovým čidlom či záhradný stĺpik.
Philips_svetlo_bridge


10) Vonkajšie závesné svietidlo Provence

Na poslednom desiatom mieste nášho rebríčka popularity sa umiestnilo závesné svietidlo Provence opäť od značky Philips. Vďaka rustikálnej patine sa bude skvele vynímať na starších domov, na chalupách či v záhradných prístreškoch. V rovnakom dizajne ponúkame aj nástenné svietidlá a stojacie lampy s jedným či tromi ramenami. Celá vaša záhrada môže žiariť v štýle Provence vďaka štýlovým svietidlám Philips.
Philips_venkovni_zavesne_Provence


Vybrali by ste si z TOP 10 alebo dáte radšej prednosť osobitejším svietidlám, ktoré nemá každý? Prezrite si kompletnú ponuku Dekolamp a objavte to pravé svetlo pre váš dom aj záhradu!

 

Sme priami dovozcovia renomovaných značiek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všetky značky