00,0 €
Spôsoby dodania
Prepravca3.90 €
Osobný odber BrnoZadarmo
Doprava zadarmo od 30 €

Druhy vianočného osvetlenia

Sneh, mráz a Vianoce. A k nim samozrejme patrí aj vianočná výzdoba v podobe osvetlených stromčekov. Ako tých pred domom, tak toho s darčekmi vo vnútri.

Sneh, mráz a Vianoce. A k nim samozrejme patrí aj vianočná výzdoba v podobe osvetlených stromčekov. Ako tých pred domom, tak toho s darčekmi vo vnútri.

Cukrovinky, rozprávky a vianočné svetielká

Dnes už k Vianociam patrí okrem voňavých cukroviniek a Popolušky v televízii aj vianočné svetielká v izbách alebo vianočné dekorácie za oknami. A aj keď majú klasické sviečky svoje čaro, tie elektrické vám zase prinesú pokojnejšie spanie. Domov si môžete vyzdobiť LED vianočnou reťazou, ktorou omotáte vianočný stromček alebo ju naaranžujete na posteľ, skriňu alebo do dverí. Svetelná vianočná reťaz môžete tiež zavesiť z vnútornej strany do okien. Ak plánujete obstaranie vianočnej reťaze a nie ste si istí presnou dĺžkou, kupujte vždy radšej dlhšiu. Nestane sa vám tak, že by kúsok stromčeka zostal neosvetlený. A na komody, stolíky alebo parapety potom postavíte vianočné svetelné dekorácie a ste pripravení na Vianoce.
 
vánoční světýlka
 

Vonkajšie vianočné svetielká na stromček aj pod strechu

Domov už máte vyzdobený a teraz je na rade záhrada? Ak máte v predzáhradke alebo na záhrade nejaké ihličnaté stromy, priamo sa ponúka, aby ste ich ozdobili vianočnou reťazou. Celý priestor sa tak rozžiari buď rôznofarebnými alebo jednofarebnými svetielkami. A ak sa pošťastí a bude práve sneh, vytvoríte tak jednoducho záhradu ako z rozprávky.

Ihličnany ani ďalšie stromčeky ale nie sú jediným variantom, kam by ste mohli umiestniť vianočné vonkajšie svetielká. Aby svietil celý dom, môžete vianočné svetlá umiestniť aj na budovu samotnú alebo na terasu. Treba ich prichytiť k odkvapu, aby lemovali líniu celého domu. Domov si ale môžete vianočnými svetielkami vyzdobiť aj v prípade, že bývate v byte. Rozžiariť si môžete napríklad balkón. Vždy ale myslite na to, že svetielka musia prečkať zimu v mraze a nepriaznivom počasí. Preto pamätajte na to, aby hodnota IP krytia vianočných svetielok bola minimálne IP44.

A nepodceňujte ani bezpečnosť. Pri inštalácii svetielok na ňu vždy myslite a nevešajte vianočné svetielká v crocsách. Šmýkajú sa.
 
vánoční světýlka

Sme priami dovozcovia renomovaných značiek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všetky značky