00,0 €
Spôsoby dodania
Prepravca3.90 €
Osobný odber BrnoZadarmo
Doprava zadarmo od 30 €

Nakúpte lampičku Hue Iris z limitovanej edície a získajte ako darček Hue bridge so zľavou 30 %

Nakúpte limitovanú edíciu lampičiek Philips Hue Iris v období od 7. do 18. 2. 2022 a získajte ku všetkým limitovaným prevedeniam ako darček Hue Bridge so zľavou neuveriteľných 30 %.

Hue Iris je dizajnová ikona a jedným z najobľúbenejších modelov dekoratívneho inteligentného osvetlenia. V našej ponuke nájdete aj limitovanú edíciu tejto lampičky, ktorú vám práve teraz prinášame vo veľkej valentínskej akcii. Ku každému nákupu jednej zo štyroch lampičiek Hue Iris z limitivanej edície od nás teraz získate ako darček Hue Bridge s neuveriteľnou zľavou 30 %.

Lampička Philips Hue Iris vás očarí nielen svojou schopnosťou svietiť v celom spektre farieb, navyše vďaka exkluzívnemu farebnému prevedeniu ozvláštni každý interiér, do ktorého ju zakomponujete. V limitovanej edícii nájdete obľúbené farebné prevedenia ako je zlatá, strieborná, bronzová alebo dokonca ružová farba tela lampičky. 

Pre plnohodnotný vstup do sveta inteligentného osvetlenia vám teraz výnimočne ponúkame Hue Bridge v neuveriteľnej zľave 30 % ako darček na nákup lampičky Hue Iris z limitovanej edície. Hue Bridge vám otvorí dvere do sveta inteligentnej domácnosti. Vďaka nemu budete schopní ovládať všetky kompatibilné inteligentné prvky, prispôsobíte si svetelné správanie celej domácnosti alebo napríklad nastavíte správanie svetiel v dobe vašej neprítomnosti a to všetko pohodlne v mobilnej aplikácii Philips Hue. Horúcou novinkou je synchronizácia svietidiel s hudnou prehrávanou cez streamovaciu aplikáciu Spotify.


Roztancujte svetlo aj u seba doma s lampičkou Philips Hue Iris a mozgom celej domácnosti Hue Bridge v zľave 30 %. 




Podmienky akcie:
Akcia prebieha v období od 7. do 18. februára 2022. Možnosť zakúpiť Hue Bridge so zľavou 30 % získa každý, kto nakúpi jedno zo 4 limitovaných prevedení lampičky Philips Hue Iris v spomínanom období. Bridge nájdete pri všetkých lampičkách ako darček v košíku a jeho pridanie je nutné potvrdiť.

Sme priami dovozcovia renomovaných značiek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všetky značky