00,0 €
Spôsoby dodania
Prepravca3.90 €
Osobný odber BrnoZadarmo
Doprava zadarmo od 30 €

Sety stolných a stojacích lamp

Lampy sú nepostrádateľným doplnkom v domácnosti aj v práci. Vybrali sme pre vás stojace a stolné lampy z jednej rodiny pre dokonale zladený domov. Nechajte sa inšpirovať a vytvorte útulnú atmosféru.

Skombinovať osvetlenie tak, aby k sebe ladilo a vytvorilo v domácnosti harmonický celok je niekedy zamotaný oriešok. Našťastie na to výrobcovia pamätajú a preto sú tu rodiny svietidiel, ktoré tento problém dokonale vyriešia za vás. Tieto rodiny obvykle tvoria set luster a lampa, alebo set stojace a stolné lampy do spálne alebo na pracovný stôl.

Krôčik k perfektnému súladu vášho interiéru

Vyberajte zo setov stojacich a stolných lámp z jednej rady

Obývacia izba, spálňa aj pracovňa sú miestnosti, kde často potrebujeme viac zdrojov osvetlenia. Potrebujeme kútik na čítanie, kde budeme zababušený v teplej deke a v pohodlnom kresle relaxovať pri dobrej knižke. Zároveň potrebujeme osvietiť pracovnú plochu, kde trávime čas nad úlohami a povinnosťami a aby sme si nenamáhali oči, musíme mať na dosah kvalitný zdroj svetla.

Všetky štýly, ktoré si viete predstaviť

1. Minimalistický štýl osvetlenia: dizajn a kvalita na prvom mieste
stolná lampička Shadi Lucide stojaca lampa Shadi Lucide


Set precízne spracovaných kovových lámp Shadi od belgickej značky Lucide poskytne dostatok osvetlenia vašej domácej kancelárii. Sú nielen praktickým pomocníkom, ale aj dizajnovým doplnkom. Skvele zapadne do minimalistického interiéru.

2. Prírodné materiály pre útulný domov: drevené lampy s textilným tienidlom
stojaca lampa Soren Rabalux stolná lampička Soren Rabalux
Prírodné drevo, elegantné biele látkové tienidlo a moderný tvar trojnožky lámp zo série Soren od Rabalux zútulnia a rozžiaria vašu obývaciu izbu alebo spálňu s čítacím kútikom. Ideálna voľba pre milovníkov prírodných tónov a fanúšikov škandinávskeho štýlu.

3. Posledné trendy v interiérovom dizajne: industriálny štýl osvetlenia
stolná lampička Lanny Rabalux stojaca lampa Lanny Rabalux

Svietidlá z kolekcie Lanny, od výrobcu Rabalux, nielen rozžiari váš domov, ale aj vášmu modernému interiéru dodajú šmrnc. Zlatá farba, línie a kvalitné kovové spracovanie idú oproti súčasným trendom v interiérovom dizajne. Hodí sa nielen do obývacej izby, osvietiť nimi môžete aj chodbu či pracovňu. Pozrite si tiež nástenné a stropné osvetlenie z tejto rady. Pre ten správny efekt doporučujeme kombinovať s dizajnovou žiarovkou.

4. Glamour: štipka luxusu u vás doma

stolná lampička Alegro Lucide stojaca lampa Alegro Lucide
Luxusná elegantná lampa v modernej farebnej kombinácii čiernej a medenej sa stane šperkom vašej izby. Precízne spracovanie lámp Alegro zaručuje výrobca Lucide, tienidlo je vyrobené z vysoko kvalitnej bavlny na kovovom ráme. Lampy môžete skombinovať so závesným lustrom z rovnakej série a vytvoriť tak u seba doma hravú súhru. Navyše v nadčasových trendy farbách, takže k nim ľahko doladíte i ostatné bytové doplnky.

5. Dômyselný klasický štýl, ktorý nezostarne
stojaca lampa Donne Philips stolná lampička Donne Philips

Klasické tvary lámp Donne od značky Philips zapadnú do každého interiéru. Krémové látkové tienidlo a kovové telo obzvláštňuje nielen dekoratívna, ale aj praktická a nastaviteľná noha lampy. Stolná i stojaca lampa z tejto série pridá eleganciu vašej spálni aj obývacej izbe, nestratí sa ani v pracovni. Zaručí vám perfektný zdroj svetla, ale zároveň nezatieni ostatné prvky vo vašom interiéri.

6. Inteligetné osvetlenie: stolné a stojace lampy s nastaviteľnou teplotou a intenzitou svetla
stolná lampička Philips Hue Explore stojaca lampa Philips Hue Explore
Meňte svetlo podľa nálady a činnosti, ktorej sa práve venujete. Túto možnosť vám prináša inteligentné osvetlenie z rady Philips Hue. Stolná a stojaca lampa Philips Hue Explore je vyrobená z odolného kovu v bielom matnom prevedení, tienidlo je z matného skla. Lampy sú dodávané s úspornou LED žiarovkou Philips Hue White Ambiance a s diaľkovým ovládačom Philips Hue Dimmer Switch. Veľmi jednoducho tak pomocou diaľkového ovládača môžete nastavovať teplotu a intenzitu svetla. Povzneste svoj domov na novú úroveň vďaka šikovnému osvetlenia. Séria Explore ponúka aj závesné a nástenné svietidlo. Objavte svet chytrého osvetlenia Philips Hue.

Nevybrali ste si? Dvojičiek máme v ponuke oveľa viac. Pozrite sa ešte na ďalšie príklady, alebo preskúmajte e-shop. Alebo sa pozrite na našu kompletnú ponuku stojacich a stolových lámp a kombinujte podľa svojho vkusu. Hľadáte niečo špecifického? Neváhajte sa na nás obrátiť, radi vám poradíme.

Produkty k článku:

  • Extra zľava 15 %
  • s kódom: 15BONUS
doprava ZADARMOstojacia lampa Lucide CURF 1x60W E27  (1x)Záruka 3 rokystojacia lampa Lucide CURF 1x60W E27Kód: L037130131
Na vyžiadanie
200,0 € s DPH
Šírka [mm] 900Výška [mm] 1430
  • Extra zľava 15 %
  • s kódom: 15BONUS
doprava ZADARMOlampička Lucide CURF 1x60W E27Záruka 3 rokylampička Lucide CURF 1x60W E27Kód: L036130131
Skladom na centrále (5-10 dní)
100,0 € s DPH
Šírka [mm] 400Výška [mm] 540
doprava ZADARMOLuxera 46056 stojacia lampa SPHERA 4x33W|G9Záruka 3 rokyLuxera 46056 stojacia lampa SPHERA 4x33W|G9Kód: 91046056
skladom 7 ks
349,8 € s DPH
Priemer [mm] 400Výška [mm] 1580
doprava ZADARMOLuxera 46053 stolná lampička SPHERA 3x33W|G9 (3x)Záruka 3 rokyLuxera 46053 stolná lampička SPHERA 3x33W|G9Kód: 91046053
Obvykle 7-14 dní
151,8 € s DPH
Priemer [mm] 280Výška [mm] 420

Sme priami dovozcovia renomovaných značiek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všetky značky