00,0 €
Spôsoby dodania
Prepravca3.90 €
Osobný odber BrnoZadarmo
Doprava zadarmo od 30 €

Trendy v osvetlení na rok 2024

Aktuálne horúce trendy v osvetlení, v ktorých si každý nájde niečo pre seba.

Kávový trend

Pri navrhovaní interiéru vášho domova nie je nič lepšie, ako sa vydať cestou prírodných farieb a materiálov. Tieto jemné odtiene krémovej a hnedej možno kombinovať mnohými spôsobmi, aby ste miestnosti dodali príjemné teplo a zároveň pocit pokoja a pohodlia.

 

 

Príroda a dizajn

Pokiaľ ide o dizajn a zariadenie interiéru, priklonenie sa k prírodným materiálom je správna cesta. Tento trend ide ruka v ruke s rastúcim povedomím o udržateľnosti, uvedomelosti a starostlivosti o prostredie, v ktorom žijeme. Hlavným a najpoužívanejším prvkom je drevo. Najmä kombinácia svetlého dreva s bielymi tónmi je príjemná, triezva a veľmi útulná.

 

Textil a kov

 

Matné čierne kovové rámy sa vyznačujú jasnou štruktúrou a triezvosťou. V kombinácii s textilnými odtieňmi v prírodných farbách vyžarujú svetlo tepla a útulnosti. Tento spôsob výberu osvetlenia odporúčame ideálne pre tých, ktorí hľadajú jednoduchosť okorenenú nádychom romantiky.

 

Funkčný dizajn

 

Stolové osvetlenie by malo navodzovať správnu atmosféru, zároveň by sa však malo vedieť správne prispôsobiť situácii. Napríklad závesné svietidlo Helios sa vyznačuje výnimočným dizajnom a vynikajúcimi svetelnými vlastnosťami. Stlačením tlačidla nielenže zabezpečí požadovanú úroveň svietivosti, takže si môžete spríjemniť večery zmiernením jasu, ale ponúka aj možnosť horizontálneho nastavenia a zmeny dĺžky, takže je dokonale pripravené na každú situáciu.

 

Nadčasová elegancia

Nadčasový minimalizmus je dnes jednou z horúcich tém a trendov v oblasti bývania. Dizajn interiéru založený na prehľadnosti a funkčnosti môže byť práve to, čo hľadáte. Jednoduché tvary doplnené nevtieravými farbami sú zárukou nevtieravej atmosféry a elegancie.

 

Klasika v novom kabáte

 

Nadčasové, priamočiare, jednoduché a elegantné. Tak sa dá vykresliť tento trend. Mäkké a svieže odtiene v kombinácii pistáciovej zelenej a žiarivo žltej navodzujú atmosféru slnka a zodpovedajú túžbe po útulnosti a relaxácii. Okrem toho môže dodatočné osvetlenie podstavca umocniť skvelú náladu a dodať ten pravý zážitok zo života.

 

Inteligentné osvetlenie

Inteligentná domácnosť a osvetlenie domu sa teší čoraz väčšej obľube a obľúbenosti u mnohých zákazníkov. Inteligentné osvetlenie môže nielen poskytnúť maximálny komfort a flexibilitu, ale otvára úplne nový svet kreatívnych možností dizajnu osvetlenia vášho domova. Kvalita života, komfort bývania a bezpečnosť sa môžu dostať na úplne novú úroveň.

Sme priami dovozcovia renomovaných značiek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všetky značky