00,0 €
Spôsoby dodania
Prepravca3.90 €
Osobný odber BrnoZadarmo
Doprava zadarmo od 30 €

Veľký jesenný výpredaj

Rok sa míľovými krokmi blíži k svojmu záveru a spolu s tým ubúda i denného svetla. Ide teda o ideálny čas, kedy môžete nakupovať osvetlenia. Vyšli sme vám preto v ústrety a veľké množstvo produktov z našej ponuky výrazne zlacnili.

Rok sa míľovými krokmi blíži k svojmu záveru, dni sa skracujú a spolu s tým ubúda aj denného svetla. Ide teda o ideálny čas, kedy sa môžeme sústrediť na osvetlenie nášho domova, prípadne jeho okolia. Vyšli sme vám preto v ústrety a veľké množstvo produktov z našej ponuky sme výrazne zlacnili. Nájdete u nás až 63% zľavy! A ak u nás na e-shope ešte nie ste zaregistrovaní, môžete tak urobiť a z objednávky si následne odpočítať ďalšíe 4 €  (viac informácií nájdete tu).

Vo výpredaji nájdete všetko - od lustrov, cez lampy a lampičky až po vonkajšie osvetlenie. Všetky výrobky sú vyrobené z kvalitných materiálov a pochádzajú z dielní svetových značiek. Pre orientáciu v zľavách a jednoduchšie nájdenie vytúženého kúsku využite podrobnú filtráciu.  Príliš dlho nad výberom ale neváhajte, každá zľava raz končí.
Philips Hue 31152/31/PH

Jedným zo zľavnených produktov je originálny a minimalisticky koncipovaný závesný luster Philips Hue 31152/31/PH Phoenix. Patrí medzi inteligentné svietidlá, ktoré prinášajú pridanú hodnotu ku klasickému osvetleniu. Pri tomto lustri môžete ovládať teplotu chromatickosti, teda akou farbou svetla od teplej žltej po studenú bielu chcete svietiť, ďalej potom stmievanie a vďaka mostíku je možné svietidlo pripojiť k ďalším produktom a vytvoriť si tak chytrú domácnosť.
TRIO 376110106 Balloon

Ďalšie zo svietidiel za zvýhodnenú cenu je závesné svetlo Balloon 376110106 od nemeckého výrobcu Trio. Svietidlo má moderný až futuristický dizajn, osvetľovaný interiér ozvláštni a okamžite na seba upúta pozornosť všetkých prítomných. Bonusovou funkciou je možnosť krokového stmievania (vždy v intervali 100%, 50%, 25% a 0%) pomocou konvenčného vypínača na stene.
Philips Massive 17237/86/10

Ak plánujete osvetliť okolie vášho domu, napríklad dvorček či záhradku, mohlo by sa vám páčiť nástenné svetlo Philips Massive 17237/86/10. Svietidlo je elegantného vzhľadu a bolo navrhnutá s prihliadnutím na klasický vzhľad lámp. Telo a cylinder nástenného svietidla vyrobeného z hliníka perfektne dopĺňa sklenený kryt. Vďaka IP krytiu 44 sa nemusíte báť, že by sa vo vonkajšom prostredí poškodilo.

Všetky zľavnené produkty nájdete tu:

Veľký jesenný výpredaj

Zľavy v kategórii "Výpredaj podľa výšky zľavy" platia do vypredania zásob. 

Sme priami dovozcovia renomovaných značiek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všetky značky