00,0 €
Spôsoby dodania
Prepravca3.90 €
Osobný odber BrnoZadarmo
Doprava zadarmo od 30 €

Inšpirácie pre vianočné osvetlenie 2019

Vianoce už pomaly, ale isto klopú na dvere a je taktiež ten správný čas na to, poobzerať sa po vianočných dekoráciách. Inšpirujte sa našou ponukou vianočných svetelných dekorácií!

Vianoce už pomaly, ale isto klopú na dvere a je taktiež ten správný čas na to, poobzerať sa po vianočných svetelných dekoráciách. Či už si chcete zaobstarať nové vianočné svetielka alebo len nemôžete tie staré nájsť na povale, máme pre vás ponuku interiérových a vonkajších svetelných reťazí, svetelných ozdôb na stromček a svetelných dekorácií.
 
Dekolamp-vanoce

Ako a čím si ozdobiť stromček?

Stromček by na Vianoce nemal chýbať v žiadnej domácnosti. Je to symbol Viánoc a všetci se tešia na to, čo pod ním tento rok nájdu. Aby bol váš stromček krásny a neprehliadnuteľný, mal by byť určite ozdobený vianočnými svetelnými reťazami na stromček

Vyberať môžete z rôznych dĺžok podľa veľkosti stromčeku a taktiež podľa toho, ako husto chcete mať jednotlivé svetielka rozmiestnené. Niekomu se môže páčiť jednoduchý štýl so svetielkami a minimálnym množstvom ozdôb, niekto zase dáva prednosť tomu, keď stromček pôsobí honosne a vyslovene žiari. Z ponuky vianočných svetelných reťazí v dĺžkach od 7,5 m do 50 m sa určite nájde tá pravá pre váš stromček.
 
Dekolamp_svetelny_retez_emos   Dekolamp_barevny_retez_emos
Pi nákupe reťazí je taktiež dobré dbať na farbu svetla, ktorou reťaz svieti. Tá by mala ladiť s ostatnými ozdobami, ale takteiž s interiérom bytu. V kombinácí so striebornou a modrou farbou to bude slušať reťaziam so svetielkami v bielej farbe, naopak zlatú a červenú doplní svetelná reťaz, ktorá svieti do žlta. Samozrejme, že aj u nás v ponuke nájdete taktiež veselé farebné reťaze, ktoré milujú hlavne deti. Tieto multifarebné reťaze dokážu svietiť až v 8 svetelných režimoch!

LED vianočné reťaze sú narozdiel od klasických sviečok bezpečné a nemusíte se báť, že na Štedrý deň budete musieť volať hasičov. Svetielka nevyžarujú žiadne teplo a môžete ich nechať zapnuté, ako dlho budete chcieť. Niektoré reťaze na stromček sú vybavené automatickým časovačom, ktorý svetlá sám zapne a po 6 hodinách svietenia ich na 18 hodín zase vypne.

Ako a čím si ozdobiť dom?

Aj váš dom si na Vianoce zaslúži trochu tej vianočnej výzdoby. Ozdobiť ho môžete ako zvonku, tak aj zvnútra. Obľúbené sú vianočné svetelné reťaze do okien, farebné LED pásiky na balkón, svietiace cencúle alebo veselé svietiace postavy, ktoré si umiestnite na trávnik pred vchod.

Vianočné vonkajšie reťaze od značky EMOS sú chránene proti vode a vlhkosti IP krytím (IP44). Vydržia aj náročnejšie zimné podmienky. Aj tu nájdete vonkajšiev vianočné svetlá biele, zlaté a farebné
 
Dekolamp_venkovni_vanocni_osvetleni

Pre vianočné ozdoby vašej záhrady môžete použiť aj vonkajšie LED pásiky Philips Hue, ktoré taktiež zvládnu farebné RGB svietenie. Pomocou aplikácie v mobilnom telefóne si môžete nastaviť svetelný režim a čas, kedy sa majú vypnúť. 
 
Prajeme vám krásne a pohodové Vianoce s tým najkrásnejším vianočným osvetlením!

Sme priami dovozcovia renomovaných značiek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všetky značky