00,0 €
Spôsoby dodania
Prepravca3.90 €
Osobný odber BrnoZadarmo
Doprava zadarmo od 30 €

Prajeme vám Vianoce plné pohody a šťastný vstup do roku 2023

Ďakujeme, že ste s nami aj našimi svietidlami strávili ďalší rok. Aj v budúcom roku sa môžete tešiť na množstvo noviniek a toho najlepšieho, čo vám môže trh s osvetlením ponúknuť. Ak ste sa ešte teraz rozhodli zaobstarať nové svetlá, máme pre vás tiež dôležité informácie ohľadom termínov dodania práve počas Vianoc.

Ako sú na tom termíny dodania v priebehu Vianoc?

V prípade tovaru dostupného skladom, ktorý stihnete objednať do 19. 12. 2022 do 12:00 hod., máte garantované dodanie do Vianoc.

Aj potom budeme pokračovať v expedícii objednávok, a to až do 23. 12. 2022, ale už tu neplatí garancia dodania ešte pred Vianocami.

Posledná expedicia v roku 2022 sa uskutoční 30. 12. 2022.

Kvôli následnej inventúre budeme schopní ďalšie objednávky expedovať najskôr od 5. 1. 2023.

V prípade, že je tovar dostupný skladom iba u dodávateľov, bude jeho expedícia možná najskôr od 2. týždňa v januári.

 
Vianočné osvetlenie

Svietidlá Trio a Ideal Lux ste si za uplynulý rok naozaj zamilovali

Je to tak. Po celý rok 2022 išlo o suverénne najpredávanejšie značky osvetlenia, ktoré máme radi aj my v Dekolampe. Preto sa vám vôbec nečudujeme, že ste po nich opäť s chuťou siahli.

Nemecký výrobca Trio nás pravidelne zásobuje podarenými kúskami svetiel, ktoré sú elegantné na pohľad a zároveň vás nesklamú ani svojou praktickosťou a spoľahlivým výkonom.

Konkrétne ste si tento rok obľúbili napríklad stropné svietidlo Trio Mobile, ktoré uchváti nadčasovým vzhľadom aj kvalitným LED zdrojom, ktorý okrem možnosti stmievania ponúkne aj praktickú funkciu zmeny farby farby bieleho svetla, aby vás tak podporil v rôznych aktivitách počas dňa tým správnym osvetlením. V repertoári výrobcu Trio toho nájdete samozrejme oveľa viac a rozsvietite si vďaka týmto svetlám celú domácnosť vrátane vonkajších priestorov.
 
Stropné osvetlenie Trio MobileZávěsný lustr Oracle Slim

A pokiaľ bola reč o elegantnom vzhľade, tak ten svetlá Ideal Lux posunuli ešte o niekoľko úrovní vyššie. Dotyk povestného luxusu a pravej talianskej elegancie je pri tomto výrobcovi z Talianska viditeľný na každom centimetri všetkých jeho svietidiel a značka Ideal Lux je v tomto ohľade pravou svetovou extratriedou. Luxusný vzhľad je však podporený aj prvotriednou kvalitou použitých materiálov, vďaka čomu je osvetlenie Ideal Lux nielen príjemné na pohľad, ale zároveň skutočne praktické pre každodenné použitie. 

Či už ide o veľkolepé závesné lustre, ako je napríklad vami tak obľúbený Oracle Slim, alebo priestorovo šetrnejšie prisadené stropné svetlá či stolné lampičky, osvetlenie Ideal Lux si okamžite získa vaše srdce aj stabilné miesto v interiéri či exteriéri vašeho domova.

Ešte raz vám teda veľmi ďakujeme za vašu vernosť a dúfame, že vám budeme môcť posvietiť na všetky príjemné chvíle a ďalšie dôležité momenty aj v roku 2023.

Aj naďalej vás okrem nášho e-shopu dekolamp.sk radi uvidíme aj osobne v našom brnenskom showroome priamo v centre juhomoravskej metropoly, ktorý sme pre vás počas roka postupne zveľaďovali, aby ste sa tu aj s našimi špecialistami na osvetlenie cítili čo možno najlepšie.

Sme priami dovozcovia renomovaných značiek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všetky značky