00,0 €
Spôsoby dodania
Prepravca3.90 €
Osobný odber BrnoZadarmo
Doprava zadarmo od 30 €

Svietidlá a reproduktory Mooni musíte mať!

Svetlo, ktoré môžete zobrať všade so sebou. Svetlo, ktoré vie viac než len svietiť. Svetlo, ktoré nepokazí žiadnu párty. To sú výrobky od švédskej dizajnérskej značky Mooni.Ich svietidlá sú hravé, zábavné a navyše aj skvele vyzerajú.

Svetlo, ktoré môžete zobrať všade so sebou. Svetlo, ktoré vie viac než len svietiť. Svetlo, ktoré nepokazí žiadnu párty. To sú výrobky od švédskej dizajnérskej značky Mooni.
Ich svietidlá sú hravé, zábavné a navyše aj skvele vyzerajú.

 
Mooni_eclipse_speaker
 
Párty s priateľmi, piknik v dvojici alebo oslava narodenín vašich detí - to sú tie chvíle, kedy chcete mať všetko perfektné. So svetlami Mooni nepokazíte žiadnu dôležitú chvíľu vo vašom živote. Pri vašom boku budú aj vo chvíľach, kedy budete odpočívať alebo si čítať.
 
Mooni_ovo_mini Mooni_eye_speaker Mooni_ovo_lantern
 
 

Kvalitný dizajn sa spája s technologickou dokonalosťou

Svietidlá Mooni si zamilujete tak, že už ich nebudete chcieť pustiť z ruky. Radosť vám budú robiť nielen prepracovaným tvarom, ale aj možnosťou 4 svetelných režimov a voľbou z 9 farieb. Ak túžite aj po hudobnom sprievode, zvoľte rad svietidiel so zabudovaným reproduktorom.

mooni_table_lamp mooni_eye_speaker

Svietidlá s reproduktormi je možné spárovať s mobilným telefónom alebo tabletom. Potom už môžete v kľude počúvať vašu obľúbenú kapelu či interpreta. Pokiaľ s mobilným zariadením prepojíte 2 svietidlá naraz, získate kvalitný stereo zvuk.
Užite si zábavu s prenosnými svetlami značky Mooni!

Patentovaná technológia napájania

Svietidlo sa môže nabíjať klasicky priamo zo zásuvky alebo bezdrôtovo pomocou nabíjacej podložky, ktorú si môžete zakúpiť spoločne so svietidlom.
Tento patentovaný nabíjací systém vám zaručí to, že sa už nikdy nebudete musieť pozerať na nevzhľadné drôty. Podložka je síce napojená na elektrický prúd, je avšak možné ju schovať napríklad pod dosku konferenčného stolíka alebo pracovnú dosku. Káble tak zostanú úplne skryté a nikde nebudú prekážať. Ak ju nechcete úplne schovávať, môžete si k nej zaobstarať štýlový korkový obal. Podložka sa tak stane nenápadnou súčasťou vybavenia vášho bytu.

mooni_cork_station

Lampu potom len postavíte nad miesto, kde sa nachádza podložka, alebo priamo na ňu. Červené svetlo na lampe symbolizuje nabíjanie. Po zhasnutí je svietidlo plne nabité a pripravené vám slúžiť ďalších 6-10 hodín. Nabíjať môžete cez akýkoľvek nekovový materiál do hrúbky až 5 cm.

S Mooni až na koniec sveta

Lampy a svietidlá s reproduktormi Mooni ľahko kamkoľvek prenesiete. K pohodlnému uchopenie slúži drevené držadlo. Svietidlá nie sú ťažké a unesú ich ľahko aj deti (max. 2 kg).

/Mooni_exe_lantern

Pri vonkajšej párty sa občas môže stať, že sa priženie prehánka. Tá však svietidlám Mooni nevadí. Majú IP krytie v hodnote IP44 a pred dažďom sú dobre chránené. Chránený je aj prívodný kábel pre napájanie.
 

Svetlo podľa vás

S lampášmi a reproduktormi Mooni si užijete veľa zábavy. Okrem toho, že krásne svietia a výborne hrajú, môžu sprevádzať každú udalosť aj peknými svetelnými efektmi. Na výber máte zo 4 možností - pomalé prelínanie farieb, tanec svetla, blikanie a pomalé rozsvecovanie.
Farby, svetelné režimy a hlasitosť ovládate pomocou diaľkového ovládania, ktoré je súčasťou balenia.

Mooni_table_lamp_outdoor Mooni_ovo_speaker
 

Svetlá Mooni sú jednoznačne must-have pre tohtoročnú letnú sezónu! Zaobstarajte si aj vy svoj dizajnový kúsok Mooni.

Sme priami dovozcovia renomovaných značiek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všetky značky