00,0 €
Spôsoby dodania
Prepravca3.90 €
Osobný odber BrnoZadarmo
Doprava zadarmo od 30 €

Keď svietidlo vie viac než len svietiť

Čo by ste povedali na to, že svetlo nemusí byť vždy LEN svetlom. Môže mať aj niektoré funkcie, ktoré vám uľahčia život a alebo vás pobavia. 

Čo by ste povedali na to, že svetlo nemusí byť vždy LEN svetlom. Môže mať aj niektoré funkcie, ktoré vám uľahčia život a alebo vás pobavia.
 

Zrkadielko, zrkadielko, kto je najkrajší na svete?

Starostlivosť o vzhľad a dobré osvetlenie k sebe nevyhnutne patrí. Snom každej ženy, ktorá sa potrebuje ráno pekne nalíčiť a každého muža, ktorý sa potrebuje perfektne oholiť, je mať v kúpeľni dobre osvietené zrkadlo. Niekoľko takto vylepšených zrkadiel máme v ponuke aj na stránkach Dekolamp. Zrkadlá so zabudovaným osvetlením sú praktické a štýlové. Naviac je ich používanie v kúpeľni a vlhkom prostredí úplne bezpečné, pretože majú stupeň krytia IP44. To im zaručuje ochranu pred dopadajúcou vodou.

 

Searchlight_Bathroom_Light   Searchlight_Bathroom_Lights

Okrúhle zrkadlo s osvetleným okrajom od značky Philips Hue je výnimočné. Nielen, že skvelo vyzerá, ale navyše je možné pomocou ovládača Dimmer Switch meniť jeho chromatičnosť. Zrkadlo teda môže svietiť v neutrálnej bielej farbe alebo v relaxačnej nazlatlej farbe.

Philips_Hue_Adore

Pokiaľ pri nanášaní make-upu nechcete ráno blokovať rodine kúpeľňu, kúpte si osvetlené kozmetické zrkadlo na toaletný stolík. Vďaka LED osvetleniu okrajov bude skvelé líčenie hračka.

Hudba + svetlo  - skvelá dvojka pre domácu párty

Spoj si doma hudbu so svetelnou show? S týmito vychytávkami nie je nič jednoduchšie. Ako by sa vám páčili reproduktory spojené so svetlami alebo inteligentné svietidlo, ktoré bude svietiť v rytme vašej hudby?


 

 

Rabalux_KendallPhilips_Massive_SoundlightRabalux_Shea

Vybrať si tiež môžete inteligentnú svetelnú lištu od značky Philips Hue, ktorá vám bude vytvárať ambientný svetelný podklad pri sledovaní filmov či počítačových hier.

Philips_hue_Play


Posvieti vám na cestu, keď neviete odkiaľ a kam

Orientačná funkcia je jednou z kľúčových funkcií, ktorú by každé svetlo malo mať. Nájsť správnu cestu je vďaka navigačnému svetelnému systému oveľa ľahšie.

Ideal_Lux_Smoking_signIdeal_Lux_Toilet


Ranné vtáča ďalej doskáče!

Hlavne ráno nezaspať! S tou myšlienkou zaspáva určite veľa ľudí. To sa vám ale s lampičkou v kombinácii s budíkom stane len ťažko. Večer vám bude lampa slúžiť ako pomocník pri čítaní a ráno vás spoľahlivo zobudí. Okrem toho vedia niektoré lampy zobraziť aj informácie o tom, aké vás čaká počasie. Praktické, však?

Rabalux_AuroraRabalux_Justin


Tie najkrajšie spomienky stále na očiach

Niektoré spomienky na príjemné chvíle si chceme uchovať nielen v pamäti, ale často tiež aj na fotografii. Tú môžete mať založenú kdesi v albume a vracať sa k nej len raz za čas alebo si ju môžete hrdo vystaviť napríklad na nočný stolík v štýlovom osvetlenom rámčeku. Vďaka decentnému podsvieteniu sú detaily na fotografii pekne vidieť a potešiť sa pohľadom na ňu môžete aj za šera či večer pred tým, ako pôjdete spať.
Pre svetlo v rámčeku nie je potreba elektrický prúd, stačia iba 2 tužkové batérie a dekoratívny svietiaci rámček na fotku sa krásne rozžiari.
 

Philips_foto_ramecek


Lampa so stolečkom - šikovný pomocník

Ako umiestniť stojaciu lampu k stolíku na čítanie a ušetriť miesto? Jednoducho! Kúpte si lampu, ktorej súčasťou už stolček je. Vyriešite tak dva problémy jedným nákupom a vaše bývanie získa mimoriadne elegantný a originálny doplnok, ktorý vám bude každá návšteva závidieť. Lampu Piano od belgického výrobcu svietidiel Lucide u nás nájdete v bielej aj v čiernej farbe. Ktorá sa vám páči viac?

Ideal_Lux_Piano


Kľúče a drobnosti už nestratíte

Praktické sú aj moderné dizajnové nástenné lampy, ktoré slúžia zároveň ako polička na drobnosti. Odložte si napríklad náušnice alebo kľúče na miesto, kde si na ne vždy môžete posvietiť. Síce sa hovorí, že pod lampou je najväčšia tma, ale v tomto prípade na to pokojne môžete zabudnúť.

Lucide_Sebo

Produkty k článku:

doprava ZADARMOSearchlight 8510 BATHROOM LIGHTS zrkladlové kúpeľňové svietidlo T5 4x13W 1050 lm IP44Osvetlenie do kúpelneVhodné do vlhkého prostrediaZáruka 3 rokySearchlight 8510 BATHROOM LIGHTS zrkladlové kúpeľňové svietidlo T5 4x13W 1050 lm IP44Kód: 96008510
Obvykle 7-14 dní
240,0 € s DPH
Šírka [mm] 700
doprava ZADARMOSearchlight 7450 BATHROOM LIGHTS zrkladlové kúpeľňové svietidlo G13 -F41 2x18W 1450 lm IP44Osvetlenie do kúpelneVhodné do vlhkého prostrediaZáruka 3 rokySearchlight 7450 BATHROOM LIGHTS zrkladlové kúpeľňové svietidlo G13 -F41 2x18W 1450 lm IP44Kód: 96007450
Obvykle 7-14 dní
290,0 € s DPH
  • EXTRA zľava 20 %
  • s kódom: 20TOP
Výhodný nákupdoprava ZADARMOTRIO 228360142 Muga nástenné exteriérové ​​svietidlo LED 1x5W 550lm 3000K IP54Úsporná technológia LEDVonkajšie osvetlenieZáruka 5 rokovTRIO 228360142 Muga nástenné exteriérové ​​svietidlo LED 1x5W 550lm 3000K IP54Kód: T228360142
Do vypredania zásob 22 ks
59,2 € s DPH
Dĺžka [mm] 105Šírka [mm] 160Výška [mm] 185
Výhodný nákupRabalux 8748 Innsbruck nástenné svietidlo 1xE27 IP44Vonkajšie osvetlenieZáruka 3 rokyRabalux 8748 Innsbruck nástenné svietidlo 1xE27 IP44Kód: 98008748
skladom > 10 ks
19,2 € s DPH
Šírka [mm] 318Výška [mm] 100

Sme priami dovozcovia renomovaných značiek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všetky značky