00,0 €
Spôsoby dodania
Prepravca3.90 €
Osobný odber BrnoZadarmo
Doprava zadarmo od 30 €

Romantické svetlá

Romantické osvetlenie je tým pravým do izbičiek mladých slečien alebo tam, kde chcete navodiť príjemnú a uvoľnenú atmosféru. Využijete ho taktiež v obývačke, spálni alebo ateliéri.

Romantické osvetlenie je tým pravým do izbičiek mladých slečien alebo tam, kde chcete navodiť príjemnú a uvoľnenú atmosféru. Využijete ho taktiež v obývačke, spálni alebo ateliéri.

Kam umiestniť romantické osvetlenie?

Svetlo, ktoré vám vykúzli romantiku a príjemné prostredie využijete napríklad v izbičkách mladých slečien alebo obývačkách, kde chcete docieliť uvoľnenú atmosféru. Romantické svietidlá do dievčenských izieb dodajú miestnosti rozprávkový nádych, a to predovšetkým pokiaľ je celý interiér ladený do pastelových farieb. A keď už je reč o dievčenských izbách, správne osvetlenie kozmetického kútika v romantickom štýle taktiež zožne úspech. Nielen v dievčenskej izbe, ale taktiež v spálni. V obývacej izbe alebo spálni môže dobre zvolené osvetlenie taktiež vytvoriť romantickú atmosféru, ktorú oceníte napríklad pri sledovaní filmu alebo inom odpočinku.

Nie sú to ale len klasické miestnosti v dome, kam sa romantické svietidlá oplatí umiestniť. Fotíte radi? Potom si môžete zaobstarať ateliérové svetlá v romantickom nádychu. Takéto svetlá vám dobre osvetlia fotografované objekty a navyše budú dobre vyzerať aj na boudoir fotografiách. Tam sa z týchto svetiel do ateliéru stanú akési praktické svietiace doplnky.


romanticke osvetleni

Romantika aj na záhrade

Nestačí vám romantické prostredie len doma? Potom tu máme niečo pre vás. Vykúzliť si jednoduché prostredie na záhrade je veľmi jednoduché. Stačí pár dobre zvolených a umiestnených vonkajších svietidiel a romantika je na svete, teda aj na záhrade. Svetlá môžete doplniť dobrým vínom a kvalitnou hudbou a hneď sa budete cítiť ako v rozprávke. 
 

Aké svetlá navodia romantiku a pohodu?

Možností, ako priniesť do izby uvoľnenú atmosféru je, čo sa svetiel týka, niekoľko. Hlavné je, aby dizajn samotného svetla, tak aj zvyšku izby, spolu ladil. Potom si môžete zaobstarať štýlové lustre a závesné svietidlá, lampy a lampičky alebo zápustné bodovky, ktoré vám vytvoria romantický štýl. Obľúbenou možnosťou je taktiež svietiaca reťaz, ktorú môžete umiestniť nad čelo postele, okolo dverí alebo na stenu a docielite tak príjemnú atmosféru.


venkovní světla na zahradě

Sme priami dovozcovia renomovaných značiek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všetky značky