00,0 €
Spôsoby dodania
Prepravca3.90 €
Osobný odber BrnoZadarmo
Doprava zadarmo od 30 €

Výber nástenného svetla

Nástenné svetlá sa hodia ako doplnenie stropného svetla alebo lampy. Ich výber by ste ale nemali podceňovať. Záleží na činnosti, ktorú budete za svitu týchto svetiel vykonávať.

Nástenné svetlá sa hodia ako doplnenie stropného svetla alebo lampy. Ich výber by ste ale nemali podceňovať. Záleží na činnosti, ktorú budete za svitu týchto svetiel vykonávať.

Nástenné svetlá šetria miesto

Môžete ich umiestniť na stenu a tým pádom nezaberú žiadne miesto. To v prípade ďalších zdrojov svetla často neplatí. Pri pohybe po miestnosti môžete jednoducho naraziť do stojacej lampy. Na nočnom stolíku zasa vedľa lampičky nenájdete miesto na odloženie knihy a ak ste vysokí, jednoducho zavadíte o stropné svetlo. Nástenné svetlo tieto problémy vyrieši. Ale aj v prípade, že už stropné svietidlo v miestnosti máte, zaobstarať nástenné sa rozhodne oplatí. Doplní tak miestnosť a môžete sa zamerať na časť izby, ktorú chcete osvetliť viac.
 
Okrem toho, že umiestnením nástenného svetla ušetríte miesto, získate dekoráciu, ktorá navyše svieti. V Dekolampe sa totiž sústredíme na to, aby naše svetlá nielen že kvalitne svietili, ale aj pekne vyzerali. Ak vyberiete podobný štýl ako už doma máte, celkový dojem z miestnosti umocníte.

Aké nástenné svietidlo zaobstarať?

Tieto svetlá sa hodia do každej miestnosti, všade totiž oceníte miesto navyše. Pri ich výbere ale musíte myslieť na to, či budete v miestnosti pracovať alebo odpočívať. V pracovni, ale aj v šatni alebo kúpeľni, by mal svetelný zdroj vyžarovať studenšiu farbu. Naopak k relaxovaniu v obývacej izbe alebo spálni vám tú správnu atmosféru vytvorí teplejšia farba svetla. Svetlá Hue od firmy Philips dodržiavanie tohto pravidla trochu uľahčujú. Vďaka aplikácii pre inteligentné zariadenia si totiž môžete určiť, ako bude svetlo svietiť.
 
Aj cez toto pravidlo si ale stále môžete zo širokej ponuky nástenných svetiel vybrať to, ktoré do vášho interiéru zapadne najlepšie. Na svoje si prídu milovníci moderne pojatej klasiky i rustikálneho štýlu. Nástenné svetlá nie sú ale určené len do vnútorných priestorov, využiť ich môžete aj k vonkajšiemu osvetleniu záhrady, terasy alebo balkóna. Tieodolné voči zlému počasiu a vydržia vám tak veľmi dlho.

Sme priami dovozcovia renomovaných značiek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všetky značky