00,0 €
Spôsoby dodania
Prepravca3.90 €
Osobný odber BrnoZadarmo
Doprava zadarmo od 30 €

Výhody svetla s čidlom

Moderné technológie, jednoduchosť – tieto vlastnosti sa snúbia vo svetlách s pohybovým senzorom. Nájdu svoje uplatnenie predovšetkým na záhrade, na chodbe a aj v priemyselných objektoch. Prinášame informácie, ako tieto svietidlá s čidlami fungujú a akým spôsobom vám uľahčia život.

Moderné technológie, jednoduchosť –  tieto vlastnosti sa snúbia vo svetlách s pohybovým senzorom. Nájdu svoje uplatnenie predovšetkým na záhrade, na chodbe a aj v priemyselných objektoch. Prinášame informácie, ako tieto svietidlá s čidlami fungujú a akým spôsobom vám uľahčia život. 

Moderné pohodlné osvetlenie

Moderné a jednoduché ovládanie pomocou senzoru pohybu? Presne na tomto princípe fungujú svetlá s čidlom. Pri detekcii pohybu sa svetlo rozsvieti a pri odchode zase samo zhasne. Všetko sa deje automaticky, nemusíte sa o nič starať. Bezpečne sa tak dostanete do garáže, na záhradu a do domu.

Koniec plýtvania energiou 

Tým, že sa svetlo so senzorom automaticky samo vypne a zapne, významne šetríte peniaze a elektrickú energiu.Svieti len po nevyhnutne dlhú dobu, takže nehrozí zbytočné svietenie. Doplňte svetlo ešte úspornými žiarovkami a znížite tak vaše náklady na minimum.
Ušetrí tiež vaše kroky, nemusíte se vracať a kontrolovať, či jste náhodou nezabudli zhasnúť. Odpadá tak ďalšia starosť naviac. 

Bezpečie na prvom mieste

Svetlá s čidlom pomáhajú zabezpečiť aj vašu bezpečnosť. Zmonitorujú nežiaduci pohyb, takže nákupom svetla prispejete ešte k väčšej bezpečnosti. Tým máte svoj pozemok a nehnuteľnosť pod kontrolou.
Eliminují taktiež riziko pádu, napr. na schodoch alebo na ceste, ktoré hrozí pri návrate vo večerných a nočných hodinách, kedy je viditelnosť minimálna.
Ďalej nemusíte šmátrať v tme po vypínači, svetlá so senzorom se postarajú o váš komfort

Dekorácia aj funkčnosť

Svetlá so senzorom sa vyrábajú v niekoľkých rôznych typoch, napr. nástenné svetlá alebo vonkajšie lampy. Na záhradu umiestnite lampu so senzorom, ktorá poskytuje optimálne krytie, takže odolá vode a prachu. Do chodby sa perfektne hodia nástenné svetlá so senzorom. Okrem funkcie osvetlenia plnia aj dekoratívnu funkciu. Vyberajte ozdobnejší dizajn, minimalistické prevedenie, či dokonca detské svetlá s čidlom.

Produkty k článku:

Výhodný nákupdoprava ZADARMOLED vonkajšie lampa s pohybovým snímačom Philips STOCK 1x6W (1x)Úsporná technológia LEDVonkajšie osvetlenieZáruka 5 rokovPohybové čidloLED vonkajšie lampa s pohybovým snímačom Philips STOCK 1x6WKód: 8164659316
skladom 3 ks
62,2 € s DPH
Hĺbka [mm] 88Šírka [mm] 180Výška [mm] 246
Výhodný nákupdoprava ZADARMOLED vonkajšie nástenné svietidlo s pohybovým čidlom Philips macaw 1x3W  (3x)Úsporná technológia LEDVonkajšie osvetlenieZáruka 5 rokovPohybové čidloLED vonkajšie nástenné svietidlo s pohybovým čidlom Philips macaw 1x3WKód: 8173173016
skladom 3 ks
39,7 € s DPH
Hĺbka [mm] 91Šírka [mm] 137Výška [mm] 127
Výhodný nákupdoprava ZADARMOLED vonkajšie nástenné svietidlo s pohybovým čidlom Philips Raccoon 1x3WÚsporná technológia LEDVonkajšie osvetlenieZáruka 5 rokovPohybové čidloLED vonkajšie nástenné svietidlo s pohybovým čidlom Philips Raccoon 1x3WKód: 8172744716
skladom 1 ks
71,2 € s DPH
Hĺbka [mm] 75Šírka [mm] 162Výška [mm] 205
Výhodný nákupdoprava ZADARMORabalux 8380 Toronto  (1x)Vonkajšie osvetlenieZáruka 3 rokyPohybové čidloRabalux 8380 TorontoKód: 98008380
skladom > 10 ks
80,0 € s DPH
Hĺbka [mm] 300Priemer [mm] 205Výška [mm] 530

Sme priami dovozcovia renomovaných značiek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všetky značky