00,0 €
Spôsoby dodania
Prepravca3.90 €
Osobný odber BrnoZadarmo
Doprava zadarmo od 30 €

Decentné a bezpečné solárne osvetlenie

Solárne svetlá sú ekologickým riešením osvetlenia vonkajších priestorov. Decentne presvetlia nebezpečné miesta, vytvoria ale aj príjemnú atmosféru pri posedení s priateľmi. Navyše neplatíte za ich prevádzku.

Solárne svetlá sú ekologickým riešením osvetlenia vonkajších priestorov. Decentne presvetlia nebezpečné miesta, vytvoria ale aj príjemnú atmosféru pri posedení s priateľmi. Navyše neplatíte za ich prevádzku.

K čomu sú solárne svetlá?

Ak chcete ušetriť čas aj elektrickú energiu, solárne svetlá sú to pravé pre vás. Viete ale, ako vôbec fungujú? Svetlá využívajú slnečné žiarenie, ktoré solárny panel počas dňa zbiera a mení na elektrickú energiu. So zotmením sa potom solárne lampy rozsvietia. S východom Slnka zase zhasínajú. Čas ušetríte nielen tým, že nemusíte svetlá zapínať a vypínať, ale navyše aj vďaka ich rýchlej a jednoduchej inštalácii.

Tento spôsob osvetlenia je veľmi ekologický, pretože využíva alternatívny zdroj energie. Väčšina svetiel ale nemusí človeka uspokojiť svojou intenzitou. Solárne svietidlá sa hodia skôr k dekoratívnemu osvetleniu chalúp, plôch pri bazénoch alebo firemných priestorov určených na reprezentáciu. Tlmené svetlo, ktoré solárne lampy poskytujú, ale navodí príjemnú atmosféru, ktorú oceníte napríklad pri vonkajšom posedení s priateľmi. Vhod príde aj osvetlenie tmavých kútov záhrad alebo nebezpečných schodov.

Kam solárne osvetlenie patrí?

Na záhrade alebo dvore vám solárne svetlo zaistí decentné osvetlenie priestoru. Najmenej miesta zaberú nástenné solárne svetlá, vo voľnom priestore ale iste oceníte možnosť umiestnenia solárnej lampy. Tá presvetlí cestičky alebo miesta pri vodných plochách. Pri umiestňovaní svetiel musíte pamätať na jednoduché pravidlo. Svietidlá potrebujú čo najdlhšiu dobu slnečný svit, aby sa nabili. Na južnej a západnej strane načerpajú viac slnečnej energie ako na tienistom severe. Plne nabité môžu vydržať svietiť až 8 hodín.

Vďaka svojmu modernému dizajnu solárne svetlá zapadnú do takmer akéhokoľvek prostredia. Počas dňa pôsobia ako dekorácia, večer potom svojím svitom vytvoria príjemnú atmosféru.
 
Ak hľadáte intenzívnejší zdroj svietenia, vyberať môžete aj zo širokej ponuky klasických vonkajších svetiel alebo svietidiel s pohybovým čidlom. Dostatok svetla potom ponúkajú LED vonkajšie lampy.
 
 

7 hlavných výhod solárnych lámp

Ponúkame vám zoznam tých najväčších výhod, ktoré solárne svetlá prinášajú:

1. Šetria peniaze
2. Šetria čas
3. Osvetlia nebezpečné schody alebo vodné plochy
4. Navodia príjemnú atmosféru
5. Jednoducho sa inštalujú
6. Sú ekologické
7. Majú moderný dizajn a zapadnú kamkoľvek

Produkty k článku:

Výhodný nákupRabalux 8948 Mora exteriérové ​​solárne svietidlo zabudovaný LED 0,07W čierne IP23  (2x)Úsporná technológia LEDVonkajšie osvetlenieZáruka 3 rokyRabalux 8948 Mora exteriérové ​​solárne svietidlo zabudovaný LED 0,07W čierne IP23Kód: 98008948
Obvykle 7-14 dní
6,4 € s DPH

Sme priami dovozcovia renomovaných značiek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všetky značky