00,0 €
Spôsoby dodania
Prepravca3.90 €
Osobný odber BrnoZadarmo
Doprava zadarmo od 30 €

Detské svietidlá zo Španielska rozžiaria každú izbu

Zariaďujete detskú izbu? Potom určite nesmie chýbať správne stropné osvetlenie. To od španielskej značky Dalber vsádza na pestré farby a obľúbené detské motívy.

Zariaďujete detskú izbu? Potom určite nesmie chýbať správne stropné osvetlenie. To od španielskej značky Dalber vsádza na pestré farby a obľúbené detské motívy. 

Detský luster je potreba v každej izbičke

Správne osvetlenie je jednou zo základných vecí do každej izby, a pre tú detskú to platí obzvlášť. Deti stále niečo objavujú, učia sa, hrajú sa a samozrejme si pri tom nesmú kaziť oči. Preto sa bežne do detskej izbičky kupuje viac druhov svetiel. Samozrejme centrálnym bodom je luster alebo stropné svietidlo, ktoré poskytuje rozptýlené svetlo v celej miestnosti. Vhodným doplnkom sú ale aj ďalšie menšie svietidlá, ktoré môžu svietiť na učenie, hranie alebo pre dobrý spánok. Predstavme si teraz možnosti detského osvetlenia od značky Dalber.
Dalber_zavesny_lustr_jednorozecDalber_lustr_dinosaurDalber_lustr_Police
 

Lustre pre dievčatá aj pre chlapcov

Detské lustre značky Dalber, ktorá pôsobí na trhu už od roku 1988, sa vyznačujú veľkou pestrofarebnosťou a sú na nich zobrazené obľúbené detské motívy ako sú ovečky, autá, piráti a alebo napríklad dinosaury. Obľúbeným motívom sú napríklad aj nežné včielky alebo luster s vesmírom pre malých kozmonautov.
Dalber_lustr_oveckyDalber_nastenny_policieDalber_lustr_vesmir
Pre neutrálny vzhľad izby sú k dipozícii aj svetlá s farebnými kvapkami, pruhmi, srdiečkami alebo kvetmi. Skrátka, aby si na svoje prišli chlapci aj dievčatá. Tieto motívy sú nadčasové a rozhodne len tak nevyjdú z módy. Výhodou je tiež klasický tvar lustrov a lampičiek. Tienidlo sa veľmi ľahko udržuje.
Dalber_lustr_srdceDalber_lampicka_kapkyDalber_lustr_zluty

Bezpečnosť je pri detských svetlách na prvnom mieste

Detské stropné a závesné svietidlá sú vyrobené z odolných a bezpečných materiálov, prešli bezpečnostnými testami v súlade s normami Európskej únie. Nemusíte sa teda báť, že si deti lampičkami spôsobia nejaké zranenie. Bez obáv môžete svetlá použiť v izbičkách pre najmenších, ale budú sa skvele vynímať aj v izbách starších detí.
Deti sa často boja tmy, a preto sa im nechce spať. Môžete im pomôcť tým, že zaobstaráte do detskej izby nočnú lampičku do zásuvky. Toto nočné orientačné svetlo slabo svieti po celú noc a nie je teda žiadny dôvod k strachu z tmy. Naviac umožňuje aj bezpečný pohyb po izbe a nehrozia teda žiadne zranenia alebo pád.
Dalber_detska_nocni_lampicka_hvezdyDalber_detska_lampicka_mrakyDalber_nocni_lampicka_daddy

Lampičky, lustre, stolné osvetlenie aj lustre môžete zladiť do jednotného štýlu. Izba vášho dieťaťa bude potom pôsobiť harmonicky a bude poskytovať správne zázemie pre hru a zábavu detí.
Dalber_lustr_ptacciDalber_lampicka_ptacciDalber_lustr_ptacci

Prezrite si kompletnú ponuku svietidiel pre detské izby od značky Dalber >>>

 

Produkty k článku:

Dalber 92832 LED detská nočná lampička Princess & Prince 1x03W | E14Záruka 3 rokyDalber 92832 LED detská nočná lampička Princess & Prince 1x03W | E14Kód: D92832
skladom 1 ks
22,1 € s DPH
Šírka [mm] 60Výška [mm] 130
Dalber 81215S LED detská nočná lampička Stars Pink 1x0,3WÚsporná technológia LEDZáruka 5 rokovZáruka 3 rokyDalber 81215S LED detská nočná lampička Stars Pink 1x0,3WKód: D81215S
skladom 1 ks
22,1 € s DPH
Šírka [mm] 60Výška [mm] 130
Dalber 81215H LED detská nočná lampička Stars Green 1x0,3W | E14Úsporná technológia LEDZáruka 5 rokovZáruka 3 rokyDalber 81215H LED detská nočná lampička Stars Green 1x0,3W | E14Kód: D81215H
skladom 1 ks
22,1 € s DPH
Šírka [mm] 60Výška [mm] 130

Sme priami dovozcovia renomovaných značiek

  • Philips
  • Trio
  • Ideal Lux
  • Lutec
  • Italux
  • WiZ
  • Philips Hue
Všetky značky